مولکولی که روند پیری را کند میکند از این چهار خوراکی به بدن میرسد. این مواد غذایی انار، تمشک، گردو و شاه توت هستند، خوردن منظم این مواد غذایی ممکن است کمک کند، اما میزان تولید «یورولیتین آ» از فردی به فرد دیگر متفاوت است حتی اگر باکتری مناسب برای تولید آنرا داشته باشد.

پژوهشی که در مجله طبیعت منتشر شده است، نشان میدهد که مکمل های « اورولیتین آ» شاخص های زیستی مرتبط با کاهش ایمنی ناشی از افزایش سن و التهاب روده را بهبود میبخشد. «اورولیتین آ» ترکیب فعال زیستی است که پس از مصرف مواد خوراکی به خصوص، در روده 40درصد از افراد تشکیل میشود.
به گزارش مگفای: محققان از 50 بزرگسال میانسال خواستند که مدت چهار هفته روزانه هزار میلی گرم (اورولیتین آ) و دارونما مصرف کنند. پژوهشگران دریافتند که طی 28 روز، در نشانگرهای زیستی مرتبط با کاهش ایمنی مرتبط با سن در افرادی که «اورولیتین آ» مصرف میکردند تغییراتی ایجاد شده بود.
دکتر فلوریا گرتن، محقق و مدیر مرکز تومورشناسی جورج-اسپیر-هاوس، میگوید:
اورولیتین آ عملکرد سلول ها را بهتر میکند اما بر عضلات نیز تأثیر مثبت دارد.
چه غذاهایی حاوی اورولیتین آ هستند و روند پیری را کند و آهسته میکنند؟
بسیاری از تحقیقات در مورد اورولیتین آ شامل مکمل ها میشود، اما برخی از غذاها نیز میتوانند فرایندی را در بدن شما ایجاد کنند که سبب تولید یورولیتین آ شود. کوردینگ میگوید: این مولکول در موادغذایی به مقدار زیاد وجود ندارد، اما بدن پس از خوردن غذاهایی که سرشار از این ترکیبات پیش ساز هستند، آنرا تولید میکند.
کوردینگ تأکید میکند که میکروبیوم فردی نقش مهمی در تولید آن دارد. این مواد غذایی انار، گردو، تمشک، شاه توت هستند.او میگوید خوردن منظم این موادغذایی ممکن است کمک کند، اما میزان تولید «اورولیتین آ»از فردی به فرد دیگر متفاوت است، حتی اگر باکتری مناسب برای تولید آنرا داشته باشید. خوردن و نوشیدن این غذاها میتواند به تولید یورولیتین آ منجر شود.
اما حتی در این صورت هم باید مقدار زیادی از این غذاها را مصرف کنید، دکتر گرتن میکوید برای دستیابی به اثرات مکمل بررسی شده در مطالعه اش باید روزانه 1.5 لیتر آب انار بنوشید.


