غذاهای نونی، یار همیشگی ما ایرانی ها هستند. چه برای ناهار، چه برای شام، یا حتی یک عصرانه دلچسب، نان همیشه پای ثابت سفرههای ماست. اما گاهی اوقات وقت آشپزیهای طولانی و پر زحمت را نداریم. در این مواقع است که به دنبال غذاهای سریع و سادهای میگردیم که بتوانند هم شکممان را سیر کنند و هم کاممان را شیرین.
اینجا میخواهیم به دنیای هیجانانگیز غذاهای نونی جدید و فوری سری بزنیم. پس با ما همراه باشید تا با چند غذای خوشمزه و کم دردسر آشنا شوید که به راحتی و در کمترین زمان ممکن آنها را تهیه کنید.
انواع نان مناسب برای غذاهای نونی سریع
انتخاب نان مناسب، اولین قدم برای داشتن یک غذای نونی دلچسب است. بسته به نوع غذایی که میخواهید درست کنید، میتوانید از نانهای مختلفی استفاده کنید.
- نان لواش: این نان نازک و سبک، هم برای پیچیدن مواد غذایی و هم برای تهیه انواع ساندویچها عالی است.
- نان بربری: عطر و طعم خاص نان بربری، آن را گزینهای مناسب برای انواع غذاهای گوشتی و سبزیجات میکند.
- نان تافتون: بافت نرم و لطیف نان تافتون، آن را برای غذاهایی که با سس سرو میشوند، ایدهآل کرده است.
- نان سنگک: این نان سنتی ایرانی، با خاصیت برشته شدن، میتواند طعم بینظیری به غذاهای نونی شما بدهد.
فهرست غذاهای نونی جدید و فوری
حالا که با انواع نانهای مناسب آشنا شدیم، نوبت آن رسیده است که لیستی از غذاهای نونی جدید و فوری را با هم مرور کنیم:
1. پیتزای سبزیجات با نان لواش
پیتزا، غذایی محبوب و همه پسند است؛ اما درست کردن خمیر پیتزا معمولا زمانبر است. با این حال، راهحلی ساده برای این مشکل وجود دارد. با استفاده از نان لواش میتوانید در کمترین زمان، یک پیتزای خوشمزه و خانگی تهیه کنید.
-
مواد لازم:
- نان لواش
- سس گوجه فرنگی
- پنیر پیتزا
- سبزیجات دلخواه (قارچ، فلفل دلمهای، ذرت، زیتون و…)
-
طرز تهیه:
- روی نان لواش سس گوجه فرنگی بمالید.
- سبزیجات مورد علاقهتان را روی نان بچینید.
- پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
- نان لواش را به مدت چند دقیقه داخل فر یا ساندویچساز قرار دهید تا پنیر آب شده و کمی برشته شود.
2. بوریتو سبزیجات با نان تافتون
بوریتو، غذای خوشمزهای است که اصالت آن به کشور مکزیک برمیگردد. اما تهیهی آن در خانه بسیار ساده است. با نان تافتون میتوانید یک بوریتوی لذیذ و گیاهی درست کنید.
-
مواد لازم:
- نان تافتون
- لوبیا چیتی پخته شده
- ذرت پخته شده
- فلفل دلمهای خرد شده
- قارچ سرخ شده
- پیاز سرخ شده
- گوجه فرنگی خرد شده
- سس سالسا
- پنیر چدار رنده شده
-
طرز تهیه:
- نان تافتون را کمی گرم کنید.
- لوبیا، ذرت، فلفل دلمهای، قارچ، پیاز و گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید.
- مقداری از مواد را وسط نان تافتون بریزید.
- سس سالسا و پنیر چدار را روی مواد بریزید.
- نان را به صورت ساندویچ بپیچید و میل کنید.
3. اسپرینگ رول سبزیجات با نان برنج
اسپرینگ رول، یک غذای آسیایی محبوب است که با نان برنج نازک و ترد تهیه میشود. شما میتوانید با کمی خلاقیت، این غذای خوشمزه را با نان برنج ایرانی نیز درست کنید.
-
مواد لازم:
- نان برنج
- سبزیجات دلخواه (کلم، هویج، قارچ، فلفل دلمهای و…)
- رشته فرنگی
- سس سویا
- روغن کنجد
- سیر رنده شده
- زنجبیل رنده شده
- نمک و فلفل
-
طرز تهیه:
- نان برنج را به مدت چند ثانیه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.
- سبزیجات را به صورت نوارهای باریک خرد کنید.
- رشته فرنگی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
- در یک تابه کمی روغن کنجد بریزید و سیر و زنجبیل را تفت دهید.
- سبزیجات را به سیر و زنجبیل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
- رشته فرنگی پخته شده، سس سویا، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مقداری از مواد را وسط نان برنج خیس شده بریزید.
- نان را به صورت ساندویچ بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
4. تاکو با گوشت چرخکرده و نان لواش
تاکو، یک غذای مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. با استفاده از نان لواش، میتوانید در کمترین زمان، تاکوهای لذیذی آماده کنید.
-
مواد لازم:
- نان لواش
- گوشت چرخکرده
- پیاز خرد شده
- فلفل دلمهای خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
- پودر چیلی
- زیره
- نمک و فلفل
- سس سالسا
- خامه ترش
- گشنیز خرد شده
-
طرز تهیه:
- گوشت چرخکرده را با پیاز، فلفل دلمهای، پودر چیلی، زیره، نمک و فلفل تفت دهید تا بپزد.
- نان لواش را کمی گرم کنید.
- مقداری از مواد گوشتی را روی نان لواش بریزید.
- سس سالسا، خامه ترش و گشنیز را روی مواد بریزید.
- نان را به صورت ساندویچ بپیچید و میل کنید.
5. ساندویچ کروک موسیو با نان تست
ساندویچ کروک موسیو، یک ساندویچ فرانسوی کلاسیک و پرطرفدار است که با نان تست، پنیر و ژامبون تهیه میشود. این ساندویچ خوشمزه را میتوانید در عرض چند دقیقه آماده کنید.
-
مواد لازم:
- نان تست
- پنیر گرویر
- ژامبون
- کره
-
طرز تهیه:
- یک طرف نان تست را با کره بمالید.
- پنیر گرویر را روی نان تست قرار دهید.
- ژامبون را روی پنیر قرار دهید.
- نان تست دیگری را روی مواد قرار دهید و آن را با کره بمالید.
- ساندویچ را در تابه یا ساندویچساز قرار دهید تا پنیر آب شود و نانها طلایی شوند.
نکات تکمیلی
- میتوانید از انواع سسها و چاشنیها برای طعم دادن به غذاهای نونی خود استفاده کنید.
- برای اینکه غذاهای نونی شما سالمتر باشند، میتوانید از نانهای سبوسدار یا کمچرب استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از سبزیجات تازه و فصل در غذاهای نونی خود استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری به آنها بدهید.